wedding invitation 2

Invitatia incepe aici

Sweet Babies

Personalizează invitația
Text propriu
Nume Bebeluș
Data Botezului
Nume Părinți
Nume Nași
Locația și ora slujbei religioase
Locația și ora petrecerii
Dată limită confirmare
Telefon
Email*
Dorești fotografie în invitație?
Opțional puteți să încărcați o fotografie in invitație.
Fotografie bebeluș
Maximum file size: 300 Mo
Diana
5/5

Nu credeam ca e posibil sa o primesc asa repede. In cateva minute dupa ce am plasat comanda am primit invitatia. Am mai dorit modificari si mi le-au realizat imediat. Sunt foarte atenti la nevoile tale. Recomand cu drag si la urmatorul bebe, tot pe ei ii voi alege pentru realizarea invitatiei.

Aurora
5/5

Aveam nevoie de invitatie imediat ca eram pe ultima suta de metri si pe toate site-urile imi ziceau ca o primesc in 2 zile. Ceea ce pentru mine era enorm de mult. Am accesat Te-invita si cand am vazut maxim 30 minute, intai nu am crezut dar am zis sa incerc. Am primit-o in nici 15 minute! Am zis Wow. Si invitatia era perfecta! Recomand cu drag!

Mihaela
5/5

Comunicare foarte buna si promptitudine. Pe langa faptul ca am primit-o foarte repede, orice am dorit modificat s-a realizat la fel de repede. Recomand! 

Ludmila
5/5

Baietelul meu a avut parte de cea mai frumoasa invitatie, pe care am si inramat-o la cat mi-a fost de draga. Ii recomand cu drag pe cei de la Te Invita. Nu trebuie sa astepti cate doua zile pentru invitatie. O primesti in doar cateva minute.  

Cristina
5/5

Din cauza restrictiilor, am fost nevoiti sa schimbam data petrecerii. Am vorbit cu cei de la Te Invita si  mi-au modificat imediat detaliile invitatiei, fara nici un alt cost. Ii recomand din toata inima!