Finalizeaza Invitatia

Invitatie botez Online

297 RON

Invitatia se activeaza automat dupa finalizarea platii si poti incepe imediat distribuirea acesteia.

Alege metoda de plata

Pe Te-Invita.com beneficiezi de:

Beneficiile și avantajele invitațiilor online

Experiențe ale clienților

Ana M.
Read More
Am folosit serviciul Te-Invita.com pentru a crea invitațiile online pentru nunta noastră și am fost extrem de mulțumiți de rezultat. Platforma a fost ușor de utilizat, ne-a permis să personalizăm invitațiile în detaliu și să adăugăm fotografii speciale. Toți invitații au rămas impresionați de aspectul profesional al invitațiilor noastre. Recomand cu căldură Te-Invita.com pentru orice eveniment special!
Andrei T.
Read More
Invitațiile online de la Te-Invita.com ne-au ușurat considerabil planificarea petrecerii de botez a fetiței noastre. Am putut adăuga toate detaliile importante, iar opțiunile de personalizare au făcut ca invitațiile noastre să fie unice și pline de farmec. Am primit feedback pozitiv de la invitați și recomand cu încredere această platformă inovatoare!
Maria G.
Read More
Te-Invita.com a fost soluția perfectă pentru petrecerea mea de aniversare. Am putut încărca fotografii amuzante și să adaug hărți interactive pentru a ghida invitații către locație. Invitația online a fost nu doar practică și economică, ci și a adăugat un plus de interactivitate și distracție la evenimentul meu. Mulțumesc, Te-Invita.com!
Alex B.
Read More
Serviciul de invitații online de la Te-Invita.com este uimitor! Am folosit platforma pentru a crea invitațiile pentru botezul fiului meu și am fost impresionat de ușurința în gestionare și de designul profesionist al invitației. Am primit feedback pozitiv din partea participanților și am fost mulțumit de rezultatele obținute. Recomand cu încredere această platformă tuturor..
Diana R.
Read More
Te-Invita.com mi-a făcut planificarea petrecerii de burlăciță o experiență mai plăcută și mai simplă. Am putut personaliza invitațiile în conformitate cu tematica evenimentului și am apreciat faptul că am primit confirmări în timp real de la invitați. Invitațiile online au creat o atmosferă specială și ne-au ajutat să ne bucurăm pe deplin de petrecerea noastră. Vă mulțumesc!
Daniel C.
Read More
Am fost impresionat de serviciul de invitații online de la Te-Invita.com. Am utilizat platforma pentru a crea invitații pentru petrecerea de aniversare a fiicei mele și am fost foarte mulțumit de rezultat. Am apreciat ușurința în personalizarea invitației și posibilitatea de a adăuga hărți interactive pentru a ghida invitații către locație. Recomand cu încredere Te-Invita.com pentru evenimentele tale speciale!
Laura M.
Read More
Am avut o experiență excelentă cu Te-Invita.com pentru invitațiile online ale nunții noastre. Platforma ne-a oferit o gamă variată de modele de invitații și opțiuni de personalizare. Am primit comentarii pozitive de la invitați cu privire la aspectul și designul invitației noastre. Mulțumim, Te-Invita.com, pentru că ne-ați ajutat să facem din nunta noastră un eveniment de neuitat!
Ionut P.
Read More
Am ales invitația online de la Te-Invita.com pentru petrecerea de botez a fiului meu și am fost încântat de rezultat. Am avut posibilitatea de a adăuga fotografii speciale și informații detaliate despre eveniment. Interfața platformei a fost intuitivă și ușor de utilizat, iar procesul de gestionare a RSVP-urilor a fost simplu. Recomand cu încredere serviciul lor de invitații online!
Andreea S.
Read More
Folosind invitația online de la Te-Invita.com pentru petrecerea mea surpriză de ziua de naștere, am reușit să surprind cu adevărat invitații mei. Personalizarea a fost ușoară și am putut crea invitații unice și atractive. Am primit feedback excelent și toată lumea a fost impresionată de invitația mea. Mulțumesc, Te-Invita.com, pentru experiența minunată!
Alexandru T.
Read More
Am descoperit Te-Invita.com atunci când căutam o soluție convenabilă și eco-friendly pentru invitațiile de nuntă. Am fost încântat de opțiunile de personalizare și de aspectul elegant al invitațiilor online. Invitații noștri au apreciat inovația și responsabilitatea noastră față de mediu. Recomand cu căldură Te-Invita.com pentru evenimentele tale speciale!
Previous
Next

Pe Te-Invita.com beneficiezi de:

fast

Acces instant

Distribui invitatia imediat dupa finalizare

email

Design unic

Realizam de la zero un design unic special pentru tine

Screenshot 2022 12 17 at 15.52.58

Suport 24/7

Oferim suport pentru orice intrebari sau modificari

Screenshot 2022 12 17 at 15.52.44

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat

Plătește prin payPal

Transferă suma in euro echivalentă a 297 lei la adresa
contact@te-invita.com

Platește prin Revolut

Transfera suma de 297 lei la numărul de telefon
+40773878971

Plătește prin BTPay

Transferă suma de 297 lei la numărul de telefon
+40758357164

Economia de timp și costuri

 1. Timp redus și comoditate: Invitațiile online elimină necesitatea de a tipări, aștepta și a trimite invitații fizice prin poștă. Clienții pot economisi timp prețios prin trimiterea invitațiilor online în câteva minute, fără a fi nevoie să se deplaseze la un magazin de tipărire sau să organizeze expedierea. Astfel, pot gestiona rapid procesul de invitații, economisind timp prețios pentru alte aspecte importante ale planificării evenimentului.

 2. Costuri mai mici: Invitațiile online sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar în comparație cu invitațiile tradiționale tipărite. Ele elimină costurile asociate cu tipărirea, hârtia, plicurile și expedierea fizică. Clienții nu trebuie să cheltuiască bani pentru achiziționarea materialelor de tipărire sau pentru plata transportului invitațiilor către destinatari. Astfel, invitațiile online pot oferi o opțiune mai economică pentru a crea invitații de înaltă calitate și personalizate.

 3. Flexibilitate și actualizări ușoare: Invitațiile online permit clienților să facă ajustări rapide și ușoare în cazul unor modificări de ultim moment sau actualizări ale evenimentului. Nu este nevoie să tipărești o nouă serie de invitații – poți face modificările necesare direct în invitația online și să o trimiți actualizată instantaneu invitaților. Aceasta oferă o flexibilitate și comoditate considerabile în gestionarea invitațiilor.

 4. Reducerea deșeurilor și impactul ecologic: Invitațiile online sunt o alternativă mai sustenabilă din punct de vedere ecologic. Ele reduc consumul de hârtie și implicit producerea deșeurilor asociate cu invitațiile tradiționale. Prin alegerea invitațiilor online, clienții contribuie la protejarea mediului înconjurător și la reducerea amprentei de carbon asociate cu producția și distribuția invitațiilor fizice.

Personalizare ușoară

 1. Creativitate și expresie personală: Personalizarea ușoară a invitațiilor online îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea și personalitatea. Poți explora diferite opțiuni de design, culori, fonturi și elemente grafice pentru a crea invitații unice și care să reflecte în mod autentic stilul și gusturile tale.

 2. Flexibilitate și adaptabilitate: Cu ajutorul personalizării ușoare, poți ajusta invitațiile în funcție de nevoile și preferințele tale. Ai libertatea de a adăuga sau elimina informații, de a schimba designul sau de a ajusta detaliile pentru a se potrivi perfect cu cerințele evenimentului tău.

 3. Eficiență și economie de timp: Personalizarea ușoară a invitațiilor online te ajută să economisești timp prețios. Nu mai trebuie să petreci ore în șir creând invitații fizice sau apelând la servicii externe de design. Cu doar câteva click-uri, poți personaliza rapid și eficient invitațiile tale.

 4. Interactivitate și multimedia: Invitațiile online îți oferă posibilitatea de a adăuga elemente interactive și multimedia, cum ar fi imagini, videoclipuri sau sunete. Aceste elemente pot crea o experiență interactivă și captivantă pentru destinatari, sporind impactul invitației tale.

 5. Vizualizare instantanee a rezultatelor: Pe măsură ce personalizezi invitațiile, poți vedea în timp real cum se modifică aspectul și designul acestora. Acest lucru îți permite să vizualizezi instantaneu rezultatele și să faci ajustări pentru a obține invitații conforme cu așteptările tale.

 6. Ușurință în utilizare: Platformele de invitații online sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, chiar și pentru cei fără cunoștințe tehnice avansate. Interfețele intuitive și opțiunile clare de personalizare facilitează procesul de creare a invitațiilor personalizate.

Personalizarea ușoară a invitațiilor online îți oferă flexibilitate, creativitate și eficiență în crearea invitațiilor tale, permițându-ți să obții rezultate personalizate și profesionale într-un mod rapid și simplu.

Distribui Rapid și Ușor

 1. Expediere instantanee: Invitațiile online permit expedierea instantanee către destinatari prin intermediul e-mailului, mesajelor text sau alte platforme digitale. Poți trimite invitații în doar câteva clicuri, fără a mai fi nevoie să le tipărești sau să le trimiți prin poștă. Aceasta economisește timp și asigură că invitația ajunge la destinatari în mod rapid și eficient.

 2. Accesibilitate pentru destinatari: Destinatarii pot primi invitații online pe dispozitivele lor mobile, tablete sau computere, fără a fi necesar să dețină o copie fizică a invitației. Aceasta înseamnă că pot accesa invitația oricând și oriunde, astfel că nu există riscul pierderii sau uitării invitației tradiționale.

 3. Notificări în timp real: Invitațiile online pot oferi notificări în timp real către destinatari atunci când primesc invitația sau atunci când se adaugă modificări sau actualizări. Aceasta asigură că destinatarii sunt informați prompt și pot fi conectați la eveniment într-un mod mai eficient.

 4. Distribuție către un număr nelimitat de invitați: Invitațiile online facilitează distribuirea rapidă și ușoară către un număr mare de destinatari. Poți trimite invitații către o listă de contacte sau poți utiliza platforme de social media pentru a distribui invitații către un public mai larg. Aceasta extinde raza de acoperire a invitației și facilitează comunicarea cu un grup mare de persoane.

 5. Ușurință în gestionarea RSVP-urilor: Invitațiile online pot include funcționalități de RSVP și pot permite destinatarilor să confirme sau să refuze participarea la eveniment în mod simplu și rapid. Aceasta facilitează gestionarea și monitorizarea numărului de invitați și a rezervărilor pentru evenimentul tău.

Distribuirea rapidă și ușoară a invitațiilor online aduce beneficii semnificative atât pentru tine, ca expeditor, cât și pentru destinatari. Aceasta asigură o comunicare eficientă și promptă și contribuie la succesul evenimentului tău.

Interactivitate și multimedia

  1. Imagini și fotografii: Invitațiile online permit încărcarea și integrarea de imagini și fotografii. Poți adăuga imagini relevante care să completeze tema evenimentului sau să ofere un context vizual atractiv destinatarilor. Aceasta adaugă o notă personală și îmbogățește experiența invitației.

  2. Videoclipuri și animații: Un avantaj major al invitațiilor online este posibilitatea de a adăuga videoclipuri sau animații. Poți include un videoclip de prezentare a evenimentului, un scurt filmuleț care ilustrează momente speciale sau o animație interactivă care surprinde atenția destinatarilor. Aceste elemente multimedia îmbogățesc invitația și o fac mai atractivă și memorabilă.

  3. Sunete și muzică: Invitațiile online pot include sunete sau fragmente muzicale care să creeze o atmosferă adecvată evenimentului. Poți adăuga o melodie de fundal care să reflecte tematica sau să genereze emoții specifice evenimentului. Sunetele și muzica contribuie la crearea unei experiențe interactive și pline de viață pentru destinatari.

  4. Elemente interactive: Invitațiile online oferă posibilitatea de a adăuga elemente interactive pentru a implica destinatarii într-un mod activ. Poți include sondaje sau întrebări interactive, formular de RSVP, secțiuni pentru comentarii sau chiar jocuri simple care să încurajeze participarea și interacțiunea cu invitația.

  5. Link-uri și hărți interactive: Invitațiile online pot include link-uri interactive către pagini web relevante sau către alte detalii legate de eveniment, cum ar fi pagina de înregistrare sau informații despre locație. De asemenea, poți include hărți interactive pentru a ghida destinatarii către locația evenimentului. Aceste elemente adaugă practicitate și ușurință de utilizare pentru destinatari.

  Interactivitatea și multimedia aduc un plus de dinamism și atractivitate invitațiilor online, transformându-le în experiențe interactive și memorabile. Aceste caracteristici permit destinatarilor să se implice activ și să experimenteze invitația într-un mod captivant și personalizat.

Ușurință în gestionare

  1. Centralizare și organizare: Invitațiile online permit centralizarea tuturor informațiilor și detaliilor legate de eveniment într-un singur loc. Poți gestiona toate invitațiile și răspunsurile RSVP, ceea ce facilitează organizarea și accesul rapid la informații importante.

  2. Actualizări și modificări ușoare: Dacă este nevoie de actualizări sau modificări ulterioare, poți face acest lucru cu ușurință în invitațiile online. Nu mai este necesar să tipărești sau să distribui noi invitații – pur și simplu faci modificările necesare în platformă și acestea se actualizează automat pentru toți destinatarii.

  3. Monitorizare și rapoarte: Invitațiile online oferă opțiuni avansate de monitorizare și raportare a răspunsurilor RSVP. Poți urmări cine a confirmat participarea și cine a refuzat. Aceste informații te ajută să gestionezi lista de invitați și să planifici evenimentul în funcție de numărul de participanți.

  4. Automatizare și funcționalități avansate: Te-Invita.com oferă adesea funcționalități automate, cum ar fi trimiterea de confirmări automate de RSVP, actualizări sau amintiri către destinatari. Aceste funcționalități automate reduc efortul manual și asigură o gestionare mai eficientă a invitațiilor.

  5. Comunicare ușoară cu invitații: Invitațiile online facilitează comunicarea bidirecțională cu destinatarii. Poți trimite mesaje personalizate, poți răspunde la întrebări și poți primi feedback direct de la invitați prin intermediul platformei de invitații. Aceasta permite o interacțiune mai facilă și fluidă cu invitații tăi.

  Ușurința în gestionarea invitațiilor online îți oferă control și flexibilitate, reducând efortul și timpul necesar pentru gestionarea invitațiilor și comunicarea cu destinatarii. Acest aspect te ajută să fii mai eficient în planificarea și organizarea evenimentului tău și să te concentrezi pe detalii mai importante.

Respect pentru mediul înconjurător

  1. Reducerea deșeurilor: Invitațiile online elimină necesitatea utilizării hârtiei, ceea ce contribuie la reducerea cantității de deșeuri generată de invitațiile tradiționale. Astfel, se reduce impactul asupra resurselor naturale și se contribuie la protejarea pădurilor și ecosistemelor.

  2. Economie de energie: Invitațiile online nu necesită imprimarea, ambalarea și distribuirea fizică, ceea ce reduce consumul de energie asociat cu aceste procese. În plus, utilizarea platformelor de invitații online eficiente energetic contribuie la reducerea amprentei de carbon.

  3. Absența emisiilor de carbon: Deoarece invitațiile online nu necesită transport fizic și distribuție prin poștă, nu se generează emisii de carbon asociate cu aceste activități. Alegerea invitațiilor online contribuie astfel la reducerea impactului asupra schimbărilor climatice și a poluării atmosferice.

  4. Opțiuni de reciclare digitală: Invitațiile online pot fi reciclate în mod digital, ceea ce înseamnă că pot fi păstrate și accesate în format electronic pe termen lung. Aceasta reduce nevoia de a arunca și recicla invitațiile tradiționale pe hârtie.

  5. Reducerea consumului de apă: Invitațiile online nu implică utilizarea apei în procesele de producție, tipărire sau curățare a echipamentelor. Astfel, se reduce consumul de apă asociat cu invitațiile tradiționale pe hârtie.

  Prin alegerea invitațiilor online, demonstrezi responsabilitate față de mediul înconjurător și contribui la conservarea resurselor naturale și la reducerea impactului asupra mediului. Aceasta este o modalitate concretă și eficientă de a integra principii de sustenabilitate în planificarea evenimentelor tale.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!