Invitatii nunta online

Personalizeaza invitatia online si incepe sa o distribui. INSTANT.

Creeaza Invitatii Online simplu si RAPID.

Invitatii pot confirma participarea la eveniment direct de pe invitatie, iar tu vei putea sti exact pentru cate persoane sa te pregatesti.

Invitatii nunta online

Creeaza Invitatia ta online la un click distanta

Invitatii tai vor ramane impresionati, iar tu vei ramane cu timp, bani si o invitatie speciala dedicata evenimentului tau.

Invitatii nunta online

Surprinzi Invitatii

Fii în pas cu tehnologia si in loc de clasica invitatie, surprinde invitatii cu propria ta pagina web de nunta/botez.

Invitatii nunta online
Invitatii nunta online

Invitatii nunta online

Ai Acces Imediat

Personalizezi invitatia ta online si in doar cateva minute poti deja sa o distribui invitaților.

Invitatii nunta online

Primesti Confirmarile Automat

Nu trebuie sa mai aștepti telefoanele invitatilor. Acestia confirma prezenta printr-un singur click, direct de pe invitatia ta online.

invitatii digitale
invitatii digitale

Invitatii nunta online

Modifici Invitatia

S-a schimbat ceva în agenda evenimentului? Nici o problema! Intra in cont si actualizeaza invitatia online.

Invitatii vor avea mereu cu ei invitatia actualizata, atata timp cat detin un telefon mobil.

Creare invitatii online

Creezi usor o pagina web a evenimentului tau – in doar cateva minute poti avea propriul website, unde invitatii pot afla mai multe detalii despre miri, pot afla povestea lor de dragoste, pot vedea fotografii cu acestia, nasii si chiar cu domnisoarele si cavalerii de onoare.

Invitatii pot confirma prezenta direct de pe invitatie – Acestora le va fi mult mai usor sa-ti transmita daca vor participa sau nu, vei sti exact cate persoane vor participa si daca prefera meniu normal sau vegetarian. Astfel, te vei organiza mult mai bine. 

Invitatii au la dispozitie harta catre locatii – Vor sti exact cum să ajungă la cununia religioasa/ petrecere deoarece vor avea direct pe invitatie harta cu deschidere in Google Maps. 

Primești link personalizat – Nu le trimiți o simpla poza. Le trimiti invitatilor un link personalizat in genul www.te-invita.com/cu-bucurie/alina-si-marius.

creeaza invitatii online
invitatie online

Creare invitatii online

De ce sa alegi Te Invita?

Pentru ca in doar cateva minute iti poti personaliza propria invitatie si ai acces imediat la ea. Apoi poti incepe sa o distribui deja invitatilor, direct de pe telefon, prin SMS, WhatsApp, Messenger sau orice alt mijloc cu care esti familiarizat. 

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp sau suna-ne la 0773 878 971

Peste 5000 + de evenimente au fost vestite cu invitatiile realizate pe Te-Invita.com

Intrebări frecvente

Ce este platforma Te-invita.com?

Te-invita.com este o platforma special conceputa pentru crearea si distribuirea invitatiilor intr-o maniera simpla si rapida.

Platforma pune la dispozitie mai multe modele de invitatii online pentru diferite evenimente: nunta, botez, aniversare sau corporate.

Orice model poate fi personalizat usor si distribuit rapid fiecarui invitat. Invitatii îti pot confirma prezenta automat, de cum primesc invitatia, prin formularul de la finalul acesteia. Astfel nu va mai fi nevoie sa suni pe fiecare in parte pentru a confirma.

Cum va arata link-ul invitatiei?

Link-ul invitației va fi de forma www.te-invita.com/cu-bucurie/andreea-si-marius.

Cum efectuez plata?

Plata se efectueaza online cu cardul printr-o platforma dedicata si securizata (Stripe). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului.

Pot crea invitatia fara a-mi crea cont?

Pentru crearea invitatiei este necesar sa iti creezi un cont cu email si parolă. Emailul stabilit la crearea contului va fi cel pe care vei primi si confirmarea prezentei invitatilor.

Ce se intampla cu invitatia creata daca nu am efectuat plata?

Invitatia se va salva automat in cont si poti reveni oricand la ea. O vei putea folosi si distribui doar dupa ce efectuezi plata.

Ce se intampla daca nu completez o anumita sectiune din formular?

Sectiunea pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie.

Cat dureaza crearea invitatiei online?

Completezi toate detaliile incluse in formular, previzualizezi invitatia si daca totul e in regula, finalizezi plata si in cateva minute invitatia ta e gata. 

Pot sa mai modific invitatia dupa ce am efectuat plata?

Sigur! Poti modifica invitatia chiar daca ai efectuat plata. Insa poti modifica doar anumite informatii pe care le-ai omis . Nu este permisă modificarea completa a invitatiei dupa o anumita perioada de timp, pentru a promova un alt eveniment. 

Cat timp este valabila invitatia?

Vom pastra invitația activa 1 an de zile. Daca doresti ca aceasta sa fie activa mai mult timp, ne poti scrie un email la contact@te-invită.com si o vom mai mentine pe platforma cat consideri necesar, fara costuri suplimentare.

Cum primesc invitatii mei invitatiile?

Depinde de tine cum vrei să le trimiti. Poti copia link-ul si il poti distribui pe Email, Facebook, WhatsApp, SMS, etc.

Cum pot confirma invitatii prezenta?

Fiecare invitatie contine la final un formular de confirmare prin care invitaiii pot confirma participarea sau neparticiparea la eveniment. Odata confirmata invitatia, vei primi in mod automat un email cu decizia invitatilor.

Invitatii pot edita confirmarile transmise?

Invitatii pot doar accesa din nou invitatia si trimite un nou raspuns.

Creeaza Invitatia Online in doar 3 minute.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!