CATEGORII

Modele Premium | 350 ron

Modele Special | 300 ron

Modele Modern | 250 ron

Modele Start | 200 ron

Modele Botez | 200 ron

Invitații digitale realizate în timp real

Creează-ți propria invitație alegând unul dintre modelele de mai jos.

Nuntă

Modele Start | 200 ron

Invitația ‘Lemon’  surprinde prin elementele care o compun, reușind să cucerească invitații de cum o primesc. Aceasta va vesti evenimentul vostru în cel mai special mod.

Romantism, simplitate și delicatețe – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine invitația „Bloom”. Cuprinde fotografia mirilor într-un cadru special.

Invitația ‘Happiness’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Invitația ‘Destiny’  abundă de elemente delicate și motive florale, care fac ca vestirea evenimentului vostru să fie realizată într-un mod special și unic.

Invitația ‘Minimal’ vestește evenimentul vostru în cel mai frumos mod. Elemente simple, romantice și având în prim plan fotografia mirilor. 

De aici începe drumul vostru! Și cel mai frumos mod e de a-l începe vestindu-l cu invitația ‘Forever’. E specială prin toate elementele care o compun. 

Simplitate e cuvântul care definește cel mai bine invitația ‘Floral’. Abundă de elemente romantice și ilustrează frumos protagoniștii principali ai evenimentului: mirii. 

Invitația ‘Carte Postala’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația. 

Modele Premium | 350 ron

Invitația ‘Boem’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Chic

Invitația ‘Chic’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația. 

După cum îi spune și numele, invitația ‘Jolie’ abundă de elemente suave, care spun povestea voastră în cel mai frumos mod. Doar personalizați-o și distribuiți-o instant. 

Pasionați de călătorii? Atunci invitația ‘Travel’  e pașaportul care vestește călătoria pe care o veți începe împreună pentru totdeauna. 

Culoarea dominantă a nunții e auriul? Atunci invitația ‘Luxury’ e primul element care să de-a acest indiciu invitaților. Cuprinde povestea mirilor și alte componente speciale. 

Modele Special | 300 ron

Vă doriți ceva clasic dar special? Atunci invitația ‘Clasic’ e ceea ce căutați. Elemente grafice deosebite, completate frumos cu fotografii ale mirilor. 

Ați pornit căutările înspre o invitație simplă și elegantă? Opriți-vă aici! Invitația ‘Elegant’ e exact ce căutați. Doar personalizați-o cu fotografiile voastre și distribuiți-o invitaților instant. 

Invitația ‘Romantic’ cuprinde elemente grafice speciale,  care alaturi de fotografiile care o personalizează, o transformă într-o invitație unică, cu care vă veți mândri peste ani. 
 

Modele Modern | 250 ron

Invitația ‘Infinity’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Pure Love

Romantici incurabili? Atunci invitația ‘Pure Love’ poate ilustra cel mai bine povestea voastră. 

Invitație elegantă cu elemente naturale? 
‘Endless Love’ e exact ceea ce căutați. Design special ce include fotografia mirilor. 

Modele Botez | 200 ron

Minunata lume a dinozaurilor va face parte din copilăria micuțului tău. De ce să nu ii povestești că în această tematică ai invitat persoanele dragi la prima lui petrecere? 

Vrei ca prima petrecere a micuței tale să fie vestită cu ajutorul unei invitații speciale, plină de elemente dragalașe? Atunci invitația „Pretty” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușului în prim plan. 

Tematica petrecerii micuțului tău va fi una marinarească sau pur și simplu îți dorești o invitație în această temă? Atunci „Sea Boy” e invitația potrivită, având în prim plan fotografia bebelușului înconjurată de elemente tematice.

Vrei ca tematica petrecerii micuței tale să fie una de basm? Atunci invitația „Fairytale” e cea mai potrivită pentru a vesti evenimentul în cel mai minunat mod. Cuprinde fotografia bebelușului, înconjurată de elemente de poveste

Invitația ‘Aviator’ abundă de elemente jucăușe care vor face din prima petrecere a micuțului tău una specială. Include fotografia bebelușului într-un cadru ca de vis. 

Firavă, jucăușă și delicată. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine invitația ‘Butterfly’. Imaginea micuței tale înconjurată de fluturași și culori. Ce poate fi mai frumos? 

Vrei o invitație specială dar care să-și păstreze simplitatea pentru botezul micuței tale? Atunci invitația ‘Baby Girl’ e ceea ce cauți. Include fotografia bebelușului. 

Vrei că totul sa fie special la prima petrecere a micuțului tău? Începe cu invitația ‘Baby Boy’.  Deosebită și totodată simplă, este completata de fotografia bebelușului. 

Invitația „Swan” abundă de elemente delicate, ce vor vesti prima petrecere din viața micuței tale în cel mai frumos mod. Cuprinde fotografia bebelușului alături de alte elemente speciale.

Ai ales pentru botezul micuțului tău tematica Mickey Mouse? De ce sa nu îl incluzi și în invitație? Prezintă elemente animate care o fac o invitație cu adevărat specială. 

Invitația ‘Chic’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația.