Intrebari frecvente

Ce este platforma Te-invita.com?

Te-invita.com este o platforma special conceputa pentru crearea si distribuirea invitatiilor intr-o maniera simpla si rapida.

Platforma pune la dispozitie mai multe modele de invitatii online pentru diferite evenimente precum nunta si botez.

Orice model poate fi personalizat usor si distribuit rapid fiecarui invitat. Invitatii îti pot confirma prezenta automat, de cum primesc invitatia, prin formularul de la finalul acesteia. Astfel nu va mai fi nevoie sa suni pe fiecare in parte pentru a confirma.

Cum va arata link-ul invitatiei?

Link-ul invitației va fi de forma www.te-invita.com/cu-bucurie/andreea-si-marius.

Cum efectuez plata?

Plata se efectueaza online cu cardul printr-o platforma dedicata si securizata (Stripe). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului.

Pot crea invitatia fara a-mi crea cont?

Pentru crearea invitatiei este necesar sa iti creezi un cont cu email si parolă. Emailul stabilit la crearea contului va fi cel pe care vei primi si confirmarea prezentei invitatilor.

Ce se intampla cu invitatia creata daca nu am efectuat plata?

Invitatia se va salva automat in cont si poti reveni oricand la ea. O vei putea folosi si distribui doar dupa ce efectuezi plata.

Ce se intampla daca nu completez o anumita sectiune din formular?

Sectiunea pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie.

Cat dureaza crearea invitatiei online?

Completezi toate detaliile incluse in formular, previzualizezi invitatia si daca totul e in regula, finalizezi plata si in cateva minute invitatia ta e gata. 

Pot sa mai modific invitatia dupa ce am efectuat plata?

Sigur! Poti modifica invitatia chiar daca ai efectuat plata. Insa poti modifica doar anumite informatii pe care le-ai omis . Nu este permisă modificarea completa a invitatiei dupa o anumita perioada de timp, pentru a promova un alt eveniment. 

Cat timp este valabila invitatia?

Vom pastra invitatia activa 1 luna dupa desfasurarea evenimentului. Daca doresti ca aceasta sa fie activa mai mult timp, ne poti scrie un email la contact@te-invită.com si o vom mai mentine pe platforma cat consideri necesar, fara costuri suplimentare.

Cum primesc invitatii mei invitatiile?

Depinde de tine cum vrei să le trimiti. Poti copia link-ul si il poti distribui pe Email, Facebook, WhatsApp, SMS, etc.

Cum pot confirma invitatii prezenta?

Fiecare invitatie contine la final un formular de confirmare prin care invitaiii pot confirma participarea sau neparticiparea la eveniment. Odata confirmata invitatia, vei primi in mod automat un email cu decizia invitatilor.

Invitatii pot edita confirmarile transmise?

Invitatii pot doar accesa din nou invitatia si trimite un nou raspuns.

Creeaza Invitatia Online in doar 3 minute.