Invitația ta

Ajunge INSTANT la invitații tăi

Trimite-o mai departe către un număr nelimitat de invitați, prin SMS, Messenger, Whatsapp sau email.

Alege și personalizează

Fie că alegi o invitație online pe care o poți crea chiar tu și va fi gata instant, fie că alegi o invitație digitală pe care noi o vom realiza manual pentru tine în maxim 30 minute, reacția invitaților tăi va fi aceeași: WOW!

Modifică oricând

Poți edita invitația online oricând din contul tău și se va actualiza automat pentru toți invitații, fără a mai fi nevoie să o retrimiți. Sau ne poți scrie (în cazul invitației digitale) și o vom modifica noi gratuit, până la data evenimentului. 

 

Distribuie nelimitat

Nu ai limite! Distribui invitația, atât cea online cât și cea digitală către un număr nelimitat de invitați, prin intermediul diferitelor platforme de mesagerie precum SMS, WhatsApp, Messenger, etc. Niciodată nu vei rămâne fără invitații!

PREȚURI INVITAȚII

Online VS Digitale

Alegeți tipul de invitație care ți se potrivește

Invitații Online

Online

Digitale

Invitație tip pagină web

O creezi chiar tu, o previzualizezi și e disponibilă instant. Te bucuri de confirmări direct de pe invitație, hartă către locațiile evenimentului, design special și actualizare pentru toti invitații chiar dacă ai modificat-o după ce ai distribuit-o.

Nr. nelimitat de invitati

Nu există limită! O poți distribui la câte persoane dorești, prin intermediul diferitelor platforme de mesagerie precum SMS, WhatsApp, Messenger, etc

Previzualizare în timp real

Vezi cum arată invitația ta în timp ce o personalizezi, astfel încât să fii sigur/ă că e ceea ce-ți dorești pentru evenimentul tău. 

Flexibilitate în editare

Poți edita invitația oricând, chiar si după ce ai finalizat-o și distribuit-o, direct din contul tău, iar aceasta se va actualiza automat pentru toți invitații, fără a fi nevoie să o retrimiți. 

Link personalizat

Distribui invitația prin intermediul unui link personalizat, astfel încât să poată fi accesată de oricine, oriunde, oricând.

Hărți către locații

Impresionează invitații cu hărți interactive către locațiile evenimentului, astfel încât vor ști exact unde să ajungă.

Confirmări direct de pe invitație

Ajută invitații să-și confirme mai ușor, fără să fie nevoie să-ți telefoneze și vezi confirmările centralizate, direct în contul tău.

De reținut:  Se poate realiza la cerere orice model de invitație online, fără costuri suplimentare.

Preț - 197 lei

Invitații Digitale

Digitale

Online

Invitație tip fotografie

Invitație sub forma unei fotografii de înaltă rezoluție, potrivită și pentru printare.

Gata in 30 minute

Completezi datele evenimentului în formularul invitației, iar după plasarea comenzii, vei primi invitația pe email, în aproximativ 30 minute.

Realizare manuală

Invitația digitală este realizată manual de către echipa noastră pentru a ne asigura că detaliile sunt frumos așezate în invitație.

Posibilitate de modificare

După primirea invitației, poți solicita modificări, pentru a te bucura de o invitație exact cum îți dorești, până la data evenimentului.

Distribuiți invitația

Distribui invitația unui număr nelimitat de invitați prin intermediul diferitelor platforme de mesagerie precum SMS, WhatsApp, Messenger, etc

De reținut:  Se poate realiza la cerere orice model de invitație digitală, fără costuri suplimentare.

Preț - 97 lei

Răspunsuri la întrebările tale

Invitația online

Pentru crearea invitatiei online este necesar sa iti creezi un cont cu email si parolă. Emailul stabilit la crearea contului va fi cel pe care vei primi si confirmarea prezentei invitatilor.

Completezi toate detaliile incluse in formular, previzualizezi invitatia si daca totul e in regula, finalizezi plata si poti incepe deja distribuirea acesteia catre invitati.  Aceasta este disponibila instant, fara timp de asteptare. 

Invitatia este activa cel putin trei luni dupa desfasurarea evenimentului, insa poate fi pastrata pe platforma un timp mai indelungat.

Sectiunea pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie. De exemplu, daca completezi doar detaliile petrecerii, intreaga sectiune cu ceremonia religioasa nu va aparea deloc pe invitatie. 

Toate modele online au text predefinit, care nu se poate modifica din formular deocamdata. Daca doresti orice modificari asupra textului, ne poti scrie pe WhatsApp, folosind butonul de pe platformă sau la nr 0773 878 971, si vom actualiza texul pentru tine, fara costuri suplimentare. 

Invitatia online se distribuie prin toate mijloacele de mesagerie (SMS, WhatsApp, Messenger, Email, Etc) sub forma unui link personalizat. 

Link-ul invitației va fi de forma www.te-invita.com/cu-bucurie/andreea-si-marius (exemplu).

Plata se efectueaza online cu cardul printr-o platforma dedicata si securizata (Stripe). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului. Daca va doriti sa achitati printr-o alta metoda, ne puteti scrie pe WhatsApp si va vom oferi o modalitate complementara. 

Invitatia se va salva automat in contul creat si poti reveni oricand la ea. O vei putea folosi si distribui doar dupa ce efectuezi plata.

Sigur! Poti modifica invitatia chiar daca ai efectuat plata, ori de cate ori doresti. Aceasta se va actualiza automat pentru toti invitatii, chiar si dupa ce ai distribuit-o.

Fiecare invitatie contine la final un formular de confirmare prin care invitaiii pot confirma participarea sau neparticiparea la eveniment. Odata confirmata invitatia, vei primi in mod automat un email cu decizia invitatilor.

Invitatii pot accesa din nou invitatia si trimite un nou raspuns.

Confirmarile le vei primi pe emailul folosit la crearea contului. La urmatoarea actualizare a platformei le vei putea vedea si direct in cont.

Invitația digitală

Vei primi invitatia digitala pe email, in maxim 30 de minute de la plasarea comenzii. 

Invitatia digitala nu se creeaza automat dupa completarea formularului, si prin urmare nu se poate previzualiza. Aceasta este creata ulterior primirii comenzii pentru a ne asigura ca toate detaliile si asezarea in pagina sunt corecte. Dupa primirea invitatiei, daca consideri ca vei mai dori modificari, poti da un reply la emailul cu invitatia primita si se pot face toate modificarile dorite. 

Sigur! Ne poti scrie oricand pe WhatsApp si vom realiza modificarile necesare, fara costuri suplimentare. 

Mai ai întrebări?

Obține răspunsuri direct de la colega noastră Larisa, care te poate ajuta dacă te încurci sau ai nelămuriri.