Termeni și Condiții

1.Introducere

Site-ul „te-invita.com” (denumit în continuare „Site”, „Site-ul” sau „Platforma”) furnizează servicii în concordanță cu acești „Termeni și Condiții”. Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite de acest Site este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor mai jos prezentate.
Te-Invita.com își rezervă dreptul de a modifica periodic acești „Termeni și condiții”, cu efecte imediate ca urmare a postării acestora pe Site, fără a fi nevoie de o notificare prealabilă. Astfel, utilizatorul e invitat să verifice actualizările de fiecare dată când accesează site-ul.

2. Definiții

Cont – Gruparea dintre o adresă de email și o parolă, care permite unui singur utilizator accesul la serviciile Te-Invita.com, permițându-i acestuia să creeze o invitație, să efectueze plata și să aibă acces la serviciile pe care platforma i le pune la dispoziție.

Invitație – Invitația are la bază un model predefinit, pe care ulterior clientul o va personaliza cu datele proprii specifice evenimentului. Ulterior, acesteia i se va atribui un link unic individual, pe care clientul îl poate distribui invitaților la eveniment.
Client – Orice persoană care utilizează platforma Te-Invita.com și își creează o invitație online sau digitală, pentru care mai apoi achită contravaloarea acesteia în bani și se bucură de beneficiile acesteia. Utilizând platforma Te-Invita.com, clienții sunt implicit de acord cu prezenții „Termeni și Condiții”.
Utilizator – Orice persoană care accesează Te-Invita.com, cu sau fără crearea unui cont de utilizare a serviciilor.
Comandă – Achiziționarea uneia sau a mai multor produse prezente pe www.te-invita.com, personalizate de către client. Comanda se realizează exclusiv în cadrul platformei, existând însă și situații în care clientul poate dori o personalizare mai avansată. În acest caz, acesta ia legătura direct cu echipa Te-Invita.com prin intermediul email-ului sau prin contact telefonic.

3. Servicii și produse oferite

Platforma Te-Invita.com oferă servicii de personalizare a invitațiilor online și  digitale pentru diverse evenimente, amintind aici nuntă, botez, nuntă și botez, aniversare, etc. 

Platforma oferă două tipuri de invitații: online (distribuire prin link personalizat) și digitale (distribuire ca imagine).
Fiecărui tip de invitație și eveniment îi sunt atribuite o gamă de modele, din care clienții pot alege și pe care le pot personaliza în funcție de bunul lor plac, prin încărcarea fotografiilor și a textului preferat. Clientul are posibilitatea de a previzualiza doar invitația online după ce a completat datele, pentru a se asigura că acestea au fost introduse corect și pentru a face modificările ulterioare, dacă este cazul. Invitația online este disponibilă imediat după finalizare, putând fi distribuită invitaților după ce s-a realizat plata. 

Invitațiile digitale sunt realizate manual de către echipa Te-invita.com pentru a asigura corectitudinea datelor si așezarea corectă a acestora pe invitație și nu se pot previzualiza, însă Te-invita oferă posibilitatea de a solicita modificări după primirea invitației dacă este cazul. Invitatia digitală este realizată într-un interval de 30 minute de la plasarea comenzii în timpul programului de lucru. În afara acestuia, poate dura mai mult. 

Datele și imaginile încărcate pe invitație, sunt strict responsabilitatea clientului. Te-Invita.com nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de redactare sau imagini neprotrivite atașate invitației.
Te-Invita.com recomandă clienților săi încărcarea de imagini profesionale, clare, pentru a se asigura că invitația va arăta în final conform așteptărilor.

4. Plata

Invitațiile online și digitale pot fi utilizate de către clienți numai după efectuarea plății aferente. Toate tarifele sunt exprimate în RON și sunt finale, neexistând alte taxe la finalizarea comenzii.
Te-Invita.com practică prețuri diferențiate în funcție de tipul invitației și complexitatea modelului. De asemenea, dacă clientul dorește o invitație personalizată, alta decât cele prezentate pe site, invitația va avea un preț diferit față de cele afișate pe site, fiind stabilit de către Te-Invita.com în funcție de design și perioada de implementare.
Plata se efectuează online cu cardul, prin platforme autorizate precum Stripe (https://stripe.com/en-ro) sau Google Pay (https://pay.google.com/).  În situația în care cardul este în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în RON la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.
Te-invita.com nu poate fi făcut răspunzător de eventualele costuri suplimentare atribuite plăților online. Comisioanele pentru plata online sau cele atribuite conversiilor valutare aplicate de banca emitentă a cardului vor fi suportate de către client.
În situații speciale, plata se poate efectua și prin transfer bancar, situațiile speciale considerându-se acelea în care clientul nu dispune de un card bancar. Pentru astfel de tranzacții se recomandă contactarea echipei Te-Invita.com prin email la contact@te-invita.com sau la nr de telefon 0773 878 971.

5. Garanții și returnare

Platforma Te-Invita.com nu oferă nici un tip de garanții explicite sau implicite cu privire la funcționalitatea, informațiile, materialele sau serviciile incluse pe platformă. Aceasta este oferită sub forma sa actuală, așa cum este disponibilă la momentul accesării.
Te-Invita.com încurajează clienții ca, dacă nu sunt mulțumiți de funcționalitatea invitației achiziționate, să trimită un email la contact@te-invita.com, pentru a remedia problema.
Returnarea invitației se poate face doar în cazul în care aceasta întâmpină o nefuncționalitate de ordin tehnic care nu este remediată în termen de 48 de ore de la semnalarea problemei din partea clientului, prin email la contact@te-invita.com sau prin telefon la 0773 878 971.

6. Responsabilitatea părților

Clientul

– este responsabil pentru acuratețea informațiilor introduse în invitația digitală/online
– este responsabil de validitatea informațiilor introduse
– este responsabil pentru menținerea în condiții de siguranță a datelor de logare în cont precum și a altor informații sensibile

Platforma Te-invita.com

– nu poate fi considerată răspunzătoare pentru posibilele daune provocate de nedisponibilitatea temporară a serverelor pe care este găzguită platforma, prevăzând aici și eventualele daune rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor
– nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea prezentei platforme sau a serviciilor și produselor achiziționate, nelimitându-se însă la acestea

7. Feedback

Pentru orice întrebări sau sugestii în legătură cu produsele și serviciile oferite de Te-Invita.com, încurajăm utilizatorii să ne contacteze prin email la contact@te-invita.com.

8. Copyright

Toate elementele prezente în conținutul site-ului www.te-invita.com: texte, conținut, design site, demo de prezentare al invitației, formular de personalizare și restul elementelor, sunt proprietatea Invitatia.com și Te-Invita.com, fiind apărată de Legea pentru Apărarea Drepturilor de Autor și de Legile privind Proprietatea Intelectuală. Orice reproducere, copiere sau însușire a oricăror elemente prezente mai sus, folosite fără acordul platformei Invitatia.com și Te-Invita.com, se pedepsește conform legislației în vigoare.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!