Invitații de Botez online realizate în timp real

Creează-ți propria invitație alegând unul dintre modelele de mai jos.

Modele Botez  297 lei

Invitația „Swan” abundă de elemente delicate, ce vor vesti prima petrecere din viața micuței tale în cel mai frumos mod. Cuprinde fotografia bebelușului alături de alte elemente speciale.

Vrei că totul sa fie special la prima petrecere a bebelușului tău? Începe cu invitația ‘Sweet Baby’.  Deosebită și totodată simplă, este completata de fotografia bebelușului. 

Vrei o invitație specială dar care să-și păstreze simplitatea pentru botezul micuței tale? Atunci invitația ‘Baby Girl’ e ceea ce cauți. Include fotografia bebelușului. 

Vrei că totul sa fie special la prima petrecere a micuțului tău? Începe cu invitația ‘Baby Boy’.  Deosebită și totodată simplă, este completata de fotografia bebelușului. 

Minunata lume a dinozaurilor va face parte din copilăria micuțului tău. De ce să nu ii povestești că în această tematică ai invitat persoanele dragi la prima lui petrecere? 

Vrei ca prima petrecere a bebelușului tău să fie vestită cu ajutorul unei invitații speciale, plină de elemente dragalașe? Atunci invitația „Sweet Dreams” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușului.. 

Invitația ‘Aviator’ abundă de elemente jucăușe care vor face din prima petrecere a micuțului tău una specială. Include fotografia bebelușului într-un cadru ca de vis. 

Firavă, jucăușă și delicată. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine invitația ‘Butterfly’. Imaginea micuței tale înconjurată de fluturași și culori. Ce poate fi mai frumos? 

Invitația „Sweetie” abundă de balonase, ce vor vesti prima petrecere din viața micuței tale în cel mai frumos mod. Cuprinde fotografia bebelușului alături de alte elemente speciale.

Vrei că totul sa fie special la prima petrecere a bebelușului tău? Începe cu invitația ‘Sweet Teddy’.  Plina cu balonase albastre / aurii și totodată simplă, este completata de fotografia bebelușului. 

Tematica petrecerii micuțului tău va fi una marinarească sau pur și simplu îți dorești o invitație în această temă? Atunci „Sea Boy” e invitația potrivită, având în prim plan fotografia bebelușului înconjurată de elemente tematice.

Vrei ca prima petrecere a micuței tale să fie vestită cu ajutorul unei invitații speciale, plină de elemente dragalașe? Atunci invitația „Pretty” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușului în prim plan. 

Îți dorești o invitație specială pentru a vesti primul eveniment din viața micuței tale? Atunci invitația „Cute” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușului.

Tematica petrecerii micuțului tău va fi una marinarească sau pur și simplu îți dorești o invitație în această temă? Atunci „Sea Boy” e invitația potrivită, având în prim plan fotografia bebelușului înconjurată de elemente tematice.

Îți dorești o invitație cu animăluțe jucăușe pentru a vesti primul eveniment din viața micuței tale? Atunci invitația „Happy Forest” e cea mai potrivită.

Îți dorești o invitație specială pentru a vesti primul eveniment din viața micuților tai? Atunci invitația „Sweet Babies” e cea mai potrivită. Are ca și tematică elemente jucăușe și culori neutre .

Vrei ca prima petrecere a micuțelor tale să fie vestită cu ajutorul unei invitații speciale? Atunci invitația „Baby Twins” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușelor în prim plan. 

Vrei ca prima petrecere a micuților tăi să fie vestită cu ajutorul unei invitații speciale? Atunci invitația „Baby Boys” e cea mai potrivită. Cuprinde fotografia bebelușilor în prim plan. 

Ai ales pentru botezul micuțului tău tematica Mickey Mouse? De ce sa nu îl incluzi și în invitație? Prezintă elemente animate care o fac o invitație cu adevărat specială. 

Invitația ‘Chic’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația. 

Nu ai găsit o invitație online care ți se potrivește?

Încearcă o invitație digitală.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!