Invitații de Nunta online realizate în timp real

Ai acces imediat la invitatie. Fara timp de asteptare. 

Primesti confirmarile direct de pe invitatie.

Modifici invitatia oricand.

 

Modele Start 297 lei

Invitația ‘Just Love’  abundă de elemente delicate și motive florale, care fac ca vestirea evenimentului vostru să fie realizată într-un mod special și unic.

Romantism, simplitate și delicatețe – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine invitația „Love”. Cuprinde fotografia mirilor într-un cadru special.

Romantism, simplitate și delicatețe – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine invitația „With You”. Cuprinde fotografia mirilor într-un cadru special.

Invitația ‘Destiny’  abundă de elemente delicate și motive florale, care fac ca vestirea evenimentului vostru să fie realizată într-un mod special și unic.

De aici începe drumul vostru! Și cel mai frumos mod e de a-l începe vestindu-l cu invitația ‘Magnolia’. E specială prin toate elementele care o compun. 

Romantism, simplitate și delicatețe – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine invitația „Bloom”. Cuprinde fotografia mirilor într-un cadru special.

Invitația ‘Happiness’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Invitația ‘Lemon’  surprinde prin elementele care o compun, reușind să cucerească invitații de cum o primesc. Aceasta va vesti evenimentul vostru în cel mai special mod.

Invitația ‘Destiny’  abundă de elemente delicate și motive florale, care fac ca vestirea evenimentului vostru să fie realizată într-un mod special și unic.

Invitația ‘Minimal’ vestește evenimentul vostru în cel mai frumos mod. Elemente simple, romantice și având în prim plan fotografia mirilor. 

Simplitate e cuvântul care definește cel mai bine invitația ‘Floral’. Abundă de elemente romantice și ilustrează frumos protagoniștii principali ai evenimentului: mirii. 

Invitația ‘Carte Postala’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația. 

De aici începe drumul vostru! Și cel mai frumos mod e de a-l începe vestindu-l cu invitația ‘Forever’. E specială prin toate elementele care o compun. 

Invitația ‘Minimal’ vestește evenimentul vostru în cel mai frumos mod. Elemente simple, romantice și având în prim plan fotografia mirilor. 

Modele Nuntă și Botez | 297 lei

Simplitate e cuvântul care definește cel mai bine invitația ‘Simple’. Abundă de elemente naturale și ilustrează frumos protagoniștii principali ai evenimentului.

Invitația ‘Together’  vesteste bucuria unui dublu eveniment: nunta și botezul minunii ce a aparut în viața voastră.

Modele Modern | 350 lei

Invitația ‘Infinity’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Pure Love

Romantici incurabili? Atunci invitația ‘Pure Love’ poate ilustra cel mai bine povestea voastră. 

Invitație elegantă cu elemente naturale? 
‘Endless Love’ e exact ceea ce căutați. Design special ce include fotografia mirilor. 

Modele Special | 379 lei

Vă doriți ceva clasic dar special? Atunci invitația ‘Clasic’ e ceea ce căutați. Elemente grafice deosebite, completate frumos cu fotografii ale mirilor. 

Ați pornit căutările înspre o invitație simplă și elegantă? Opriți-vă aici! Invitația ‘Elegant’ e exact ce căutați. Doar personalizați-o cu fotografiile voastre și distribuiți-o invitaților instant. 

Invitația ‘Romantic’ cuprinde elemente grafice speciale,  care alaturi de fotografiile care o personalizează, o transformă într-o invitație unică, cu care vă veți mândri peste ani. 
 

Modele Premium | 397 lei

Invitația ‘Boem’ spune povestea voastră în cel mai special mod. Creată pentru mirii care nu își doresc o simplă invitație, ci una despre care vor povesti și peste generații. 

Chic

Invitația ‘Chic’ spune povestea voastră în cel mai frumos și special mod. Invitații vor afla mai multe despre voi, iar voi veți rămâne cu o amintire unică, începând cu invitația. 

După cum îi spune și numele, invitația ‘Jolie’ abundă de elemente suave, care spun povestea voastră în cel mai frumos mod. Doar personalizați-o și distribuiți-o instant. 

Pasionați de călătorii? Atunci invitația ‘Travel’  e pașaportul care vestește călătoria pe care o veți începe împreună pentru totdeauna. 

Culoarea dominantă a nunții e auriul? Atunci invitația ‘Luxury’ e primul element care să de-a acest indiciu invitaților. Cuprinde povestea mirilor și alte componente speciale. 

Nu ai găsit o invitație online care ți se potrivește?

Încearcă o invitație digitală.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!