Invitații ONLINE

Selecteaza tipul Invitatiei Online

Ce este

Invitația Online?

Vrei să te bucuri de un ajutor în organizarea evenimentului tau? Atunci invitatia online e cea mai potrivită!

  • O creezi singur/ă și ai acces la ea instant, fără timp de așteptare.
  • O poți modifica oricând și se va actualiza automat pentru toți invitații, fără a fi nevoie să o retrimiți.
  • Invitații pot confirma/infirma prezența direct de pe invitație.
  • Poți vedea răspunsurile centralizate, direct in contul tău.
  • Invitații au la dispoziție harta către locațiile evenimentului. Astfel vor ști exact unde să ajungă.
  • O distribui foarte ușor unui nr nelimitat de invitați, prin orice platformă de messagerie, cu ajutorul unui link personalizat (exemplu: www.te-invita.com/cu-bucurie/anastasia)
  • Te bucuri de suport din partea echipei Te-invita.com în orice modificări vrei să aducem asupra invitației.

 

modele n b te invita 1024x926 1
phone

Gata în Timp Real

Nu trebuie sa aștepți nici măcar o secundă dupa invitația ta online!

De îndată ce ai finalizat-o, aceasta se activează automat și poți începe imediat distribuirea către invitați.

Număr nelimitat de invitați

Ajunge INSTANT la invitații tăi

Trimite-o mai departe către un număr nelimitat de invitați, prin SMS, Messenger, Whatsapp sau email.

Sweet Teddy

Răspunsuri la întrebările tale

Invitația online

Pentru crearea invitatiei online este necesar sa iti creezi un cont cu email si parolă. Emailul stabilit la crearea contului va fi cel pe care vei primi si confirmarea prezentei invitatilor.

Completezi toate detaliile incluse in formular, previzualizezi invitatia si daca totul e in regula, finalizezi plata si poti incepe deja distribuirea acesteia catre invitati.  Aceasta este disponibila instant, fara timp de asteptare. 

Invitatia este activa cel putin trei luni dupa desfasurarea evenimentului, insa poate fi pastrata pe platforma un timp mai indelungat.

Sectiunea pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie. De exemplu, daca completezi doar detaliile petrecerii, intreaga sectiune cu ceremonia religioasa nu va aparea deloc pe invitatie. 

Toate modele online au text predefinit, care nu se poate modifica din formular deocamdata. Daca doresti orice modificari asupra textului, ne poti scrie pe WhatsApp, folosind butonul de pe platformă sau la nr 0773 878 971, si vom actualiza texul pentru tine, fara costuri suplimentare. 

Invitatia online se distribuie prin toate mijloacele de mesagerie (SMS, WhatsApp, Messenger, Email, Etc) sub forma unui link personalizat. 

Link-ul invitației va fi de forma www.te-invita.com/cu-bucurie/andreea-si-marius (exemplu).

Plata se efectueaza online cu cardul printr-o platforma dedicata si securizata (Stripe). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului. Daca va doriti sa achitati printr-o alta metoda, ne puteti scrie pe WhatsApp si va vom oferi o modalitate complementara. 

Invitatia se va salva automat in contul creat si poti reveni oricand la ea. O vei putea folosi si distribui doar dupa ce efectuezi plata.

Sigur! Poti modifica invitatia chiar daca ai efectuat plata, ori de cate ori doresti. Aceasta se va actualiza automat pentru toti invitatii, chiar si dupa ce ai distribuit-o.

Fiecare invitatie contine la final un formular de confirmare prin care invitaiii pot confirma participarea sau neparticiparea la eveniment. Odata confirmata invitatia, vei primi in mod automat un email cu decizia invitatilor.

Invitatii pot accesa din nou invitatia si trimite un nou raspuns.

Confirmarile le vei primi atât pe emailul folosit la crearea contului cât și centralizat in partea de jos a invitației tale (se vor afișa doar pentru tine dacă ești logat/ă în cont).

Mai ai întrebări?

Obține răspunsuri direct de la Larisa care te poate ajuta dacă te încurci sau ai nelămuriri.

Deschide Conversatia
Buna!
Larisa aici. ^_^ Scrie-mi daca te pot ajuta!